15 julio 2007

JA HA PASSAT LA QUINZENA CULTURAL AL NOSTRE MUNICIPI

Per tercer any consecutiu, el Consell de Cultura ha organitzat uns dies destinats a activitats relacionades amb el lleure cultural.

Jo ressaltaria un fet que valoro molt. De tots els actes que hi ha hagut, ja n’hi ha de producció municipal. És molt gratificant que en un programa d’actes es pugui posar que hi ha actuacions produïdes al poble i fetes per gent del municipi.

Una d’aquestes activitats és la que porten a terme els membres de la coral, que ja fa uns dos o tres mesos que estan assajant i ja comencen a tenir un repertori, malgrat que sigui petit, però es comencen a notar les hores d’assaig i preparació de les cançons.

L’altre acte també cent per cent municipal va ser l’obra de teatre “El gat amb botes”. Va ser sorprenent l’escenificació d’aquesta obra tan llegendària, ja que els actors eren de totes les edats. També van comptar amb un suport tècnic envejable, comparable al de les millors companyies ja establertes.

En tot moment van encomanar enveja sana, aquella que tots els que hem fet teatre coneixem, ja que sabem que darrera d’una representació d’una obra hi ha moltes hores de riure, de passar-t’ho bé, de trencar la rutina del dia a dia.

Aquest són els valors més importants d’aquests grups que s’han descobert en aquesta quinzena cultural.

Vull encoratjar-los i demanar-los que assagin, que darrera de l’assaig hi ha moltes connotacions positives, i al final bé la representació, ja sigui entonant o interpretant. Per molts anys!

No hay comentarios: