11 febrero 2007

LA GLOBALITZACIÓ DE DOSRIUS DINS L'ÀREA METROPOLITANA


El municipi de Dosrius ja el comencem a tenir ben situat dins les òrbites que ens afecten. Tenim equipaments excel·lents i en els propers anys hi haurà una transformació espectacular en infraestructures, serveis i molts més equipaments.

A més a més, es comencen a forjar fets i activitats que poden donar una personalitat especial al nostre municipi.

Acabem de comprar el Pou del Glaç. A Canyamars hi ha unes iniciatives privades molt esperançadores, amb la participació de l’Ajuntament de Dosrius, per promocionar Canyamars Actiu, i aquí també hi entren: Rucs del Corredor, Bosc Vertical, oferta de turisme rural, Segway, oferta molt potent sobre gastronomia. Això, amb visió del que ens envolta, dóna un plus espectacular com a referència del nostre entorn.

En 40 quilòmetres a la nostra rodona, podríem dir que tenim entre 3 i 4 milions d’habitants, i nosaltres ens hem de sentir com el melic de tot aquest territori i creure’ns-ho. Per això, alguna vegada, quan estic en reunions de gent de la comarca del Maresme, ja els dic: Dosrius és l’origen del Maresme, perquè a quin municipi s’han trobat restes humanes de més de 4 mil anys enrere. A més a més, un Maresme sense rius no pot existir.

A aquesta afirmació, hi podem posar un plus més, dient: Dosrius és l’origen del Maresme i Barcelona és el poble del Maresme amb més habitants.

No hay comentarios: