23 mayo 2007

BENESTAR SOCIAL, UN REPTE CREIXENT

En aquests quatre últims anys, la política que s’ha fet des de l’Ajuntament de Dosrius, pel que fa al tema de benestar social, ha sigut espectacular, fins i tot, la Diputació de Barcelona ens ha posat com a referent per la gran quantitat i qualitat de serveis que s’arriben a donar des d’aquest Ajuntament,

Tenim un equip humà espectacular, liderat per la Toñy, amb cinc professionals al seu entorn, així com col·laboradors externs. Però, per molt que s’hagi fet, el repte és creixent i cada vegada ho serà més.

Per aquest motiu, el PSC ha crear una candidatura amb persones molt sensibles en aquest tema, fins i tot, el nostre missatge electoral va en aquesta línia: “Treballant per a les persones”. En el nostre programa, l’àrea de Benestar Social té una part molt important, amb propostes molt innovadores, amb l’esperit de poder detectar quines són les necessitats de les persones.

Això únicament i exclusivament es fa mitjançant la política de proximitat, a fi d’aplicar els mitjans necessaris per poder ajudar, sigui quina sigui la carència dels nostres vilatans.

No tingueu cap dubte que una de les revelacions d’aquest mandat, parlant en l’argot futbolístic, ha sigut la Toñy. Ella lidera aquest repte, que serà el futur de les administracions locals: Servir les persones.

No hay comentarios: