09 mayo 2007

CAMPANYA "JOTAMBÉ MENJO FRUITA"

El passat diumenge al matí es va presentar una campanya, a l’escola del Pi del municipi de Dosrius, per potenciar el consum de fruita entre el món escolar.

Aquesta campanya ha estat organitzada per la Diputació de Barcelona i la Federació d’Entitats Catalanes contra el càncer.

És una activitat més de les que es fan al nostre municipi, però per a mi va tenir unes reflexions que van anar més enllà de les d’una campanya normal. Cada vegada tinc més clar que l’alimentació és bàsica per a l’equilibri i la qualitat de vida d’una persona.

Ja comencem a tenir una edat i te n’adones que és important tenir un hàbits alimentaris saludables i equilibrats, sobretot tenint en compte que estem en un país que tenim la possibilitat de menjar bé.

Vaig estar a l’escola i vaig veure com es pelaven taronges d’aquelles grosses que et feien venir salivera, els nens menjaven plàtans, peres, pomes, ... i la veritat és que vaig pensar que es tractava d’una campanya molt encertada.

Vivim en una societat que cada vegada és més frenètica i que les conseqüències de malalties i malestar vénen pel menjar fàcil, còmode, ... Per això seria bo que a l’hora d’alimentar-nos disposéssim de la nostra estona, amb tranquil·litat i sent conscients que la qualitat que li donis al cos, te la retornarà amb escreix.

En els moments de molta intensitat, un consell, saber menjar i saber dormir, però sobretot menjar productes naturals. Això va, principalment, per a la gent que es dedica a la política, ja que ara estem en una època molt frenètica.

No hay comentarios: