24 mayo 2007

ELS FUTURS EQUIPAMENTS DEL NOSTRE MUNICIPI

Aquests quatre propers anys s’han de convertir en els quatre anys que donaran equipaments de qualitat a la nostra població.

En el transcurs d’aquest any s’acabarà la coberta de la pista esportiva de can Massuet del Far. També s’acabarà la construcció de la segona fase del pavelló de Canyamars. En temes sanitaris, es construirà un nou consultori metge a can Massuet del Far. Caldrà treballar perquè al de Canyamars se li faci una reforma, amb l’esperit de fer-lo més agradable.

En equipaments docents, es farà realitat la segona escola, que per cert ja té nom, Encarnació Fonoll, i es tirarà endavant la construcció definitiva del nou institut. També en aquests quatre propers anys entrarà en funcionament l’escola bressol municipal, ja que el projecte es troba a licitació. Un dels projectes estrella serà la construcció de la biblioteca municipal.

Cal ressaltar que des de l’Ajuntament s’han fet passos per poder intervenir en el Centre Parroquial de Dosrius, del carrer Mossèn Cinto Verdaguer. També cal avançar amb el tema del Centre de Dia per a les persones amb dependència. Un dels temes que estic convençut que es tancarà , després de molts anys, és el de la Torre de les Aigües, on l’Ajuntament hi tindrà un local de prop de 160 m2 i el pati dels plàtans que ha de ser una referència a l’hora de fer-hi actes, principalment a l’estiu. Ara ja hem aconseguit que ho netegessin i ja es pot observar la bellesa de l’espai.

També s’ha de començar a plantejar l’ampliació del nostre Ajuntament, ja que en aquests moments es comparteixen molts despatxos i no en queda cap de lliure.

Tots aquests projectes estan en un punt que constantment cal anar revisant, trucant i contactant periòdicament amb la persona de referència, amb la finalitat que cap d’aquests temes quedi adormit.

No hay comentarios: