08 mayo 2007

MÉS MENTIDES SOBRE CAN CANYAMARS

M’han arribat comentaris de la reunió de veïns i veïnes que es va fer al pavelló de Canyamars, el passat dissabte dia 5 de maig, i pel que he anat deduint no va ser una reunió de consens, però el que sí que m’han explicat és que per part d’una persona de la junta, que diu que té molta experiència d’obres i urbanitzacions, es va tenir la cara d’explicar que el projecte d’urbanització contemplava que el m2 d’asfalt costava 47 euros.

Això sí que és enganyar la gent i intoxicar els veïns de can Canyamars, ja que estic convençut que ell sap que això no és veritat, atenent que el projecte d’urbanització especifica molt clarament que aquests 47 euros no són per m2, sinó per tona d’asfalt. Ho diu clarament perquè al costat del paràgraf hi ha una T, però aquest senyor que té tanta experiència en obra pública no ho ha sabut veure.

Cal dir que amb una tona d’asfalt, que calculen a 47 euros, s’asfalten 8 metres quadrats, segons els tècnics. És molt diferent que un metre quadrat costi 5,87 euros, a què s’expliqui que en costa 47.

No hay comentarios: