25 mayo 2007

UN ALTRE COP VULL PARLAR DELS MEMBRES DE LA MEVA CANDIDATURA


Ja vaig fer un petit escrit de com funcionava la campanya electoral amb el grup d’homes i dones que van a la llista del PSC i us ben asseguro que em ratifico en tot el que vaig dir, però ara m’agradaria parlar més de cadascun d’ells.

De manera global entenc que qualsevol d’ells, fins al número onze, són primeres espases i estan abastament capacitats per encapçalar qualsevol llista.

Per exemple, en Joan Ribes, el número dos, és un home just, amb capacitat, experiència, consens, tranquil·litat. Qui pot discutir que en Joan no pot ser un dia el màxim dirigent da l’ ajuntament?

La Toñy, que va de número tres, ha fet tanta feina en aquests quatre anys, que delata que arriba a tenir una capacitat extraordinària, per veure les problemàtiques i buscar solucions. Treballadora incansable, troba hores per a tot. També és una dona que no li vindria gran ser cap de llista de qualsevol candidatura. Això sí, amb un grup d’homes i dones que defensin la justícia social i el benestar de les persones.

En Josep M. Sagristà, el número quatre, ja va ser cap de llista en dos comicis electorals, encapçalant una llista d’una altra opció política. S’ha de ser molt estrany per no arribar a acords amb ell i deixar-lo perdre. És una persona molt capacitada, amb una visió d’esquerres i catalanista, però gens extremista, aquests són els que fan més bé la feina. És un home que poques vegades s’altera i el que diu sempre és possible, en benefici de la justícia i les persones.

La Cuca, que va de número cinc, directora de l’escola. A quin lloc ha posat l’escola la Cuca! El mateix podria fer en una administració local o en qualsevol altre lloc que estigués treballant. La seva capacitat i el seu positivisme fan es tregui la feina de sobre amb molta facilitat. Quin gran fitxatge el de la Cuca!

De número sis tenim en Marc, un home molt jove, però amb les idees molt clares. Dubta molt poques vegades i té una visió de la situació molt encertada i una virtut que és d’admirar, ja que qui vulgui barallar-se amb ell que se’n busqui un altre. En Marc és d’aquelles persones que ha de dir molt a l’Ajuntament de Dosrius, si el seu temps li ho permet. Per què no pot ser el futur alcalde del municipi de Dosrius?

La Iona fa les coses molt fàcils, amb molta “conya” i pocs embolics. Sempre té temps per fer la feina i la veritat és que la fa. En un grup responsable hi encaixa molt, perquè la responsabilitat, la capacitat i l’humor que porta ella, fa que les reunions siguin molt agradables. La considero també una dona líder.

La Carola, que va de número vuit, és difícil de trobar a la seva edat una persona tan ben preparada. Al costat nostra s’ha fet adulta. De fet, sempre ho ha sigut, però ara puc opinar amb fonament i profunditat. La seva opinió ja té una vàlua important. Alguna vegada ja diem: “La Carola ha dit això”. Penso que hi ha moltes possibilitats que sigui una persona de futur en el nostre municipi.

En el número nou tenim en Víctor Martínez, el cap de les joventuts socialistes al Maresme. Un home molt d’esquerres i que defensa els valors més històrics del socialisme. Molt important en aquesta societat tan diversificada que algú, en un moment determinat, sigui d’una manera o d’una altra, recordi qui són i quins són els nostres idearis.

El número deu és en Pere Joan Castaños. Un home que amb poca soroll fa la feina, sempre predisposat, sense estridències ni nerviosismes. Fidel com ell mateix. Escolta molt, però les seves aportacions tenen contingut en el grup.

De número onze, l’Arlette, quina sort que ha tingut aquest municipi que l’Arlette vingués a viure a Canyamars! És una dona molt implicada en temes col·lectius, principalment en els de justícia social, pensant en les parts més febles de la societat. Predisposada al cent per cent a ajudar a qui sigui. La seva opinió és justa, pels seus principis. A vegades té contundència. L’avala tota la feina que ha fet dins l’associacionisme i la participació en tots els òrgans i consells municipals.

A la part de reserves, tenim tres persones molt importants en el grup, que podem dir que van darrere nostre i que podem comptar sempre amb elles: la Carme, la Maria i el Sr. Poyatos.

En definitiva, la candidatura dels PSC està formada per un grup d’homes i dones que són primeres espases. Si el poble ens dóna la confiança serà històric el que arribarà a fer aquest grup, conjuntament amb les persones que creuen en nosaltres, que treballen al nostre costat i que saben com funciona l’administració.

No hay comentarios: