06 mayo 2007

LES MENTIDES DE CAN CANYAMARS

S’acosten eleccions i ja han començat a sorgir col·lectius amb la voluntat de desestabilitzar l’administració pública, sense cap esperit de construcció, tot al contrari, el que volen és intoxicar la població a base de mentides i més mentides.

Hem pogut veure escrits dient que no volen pagar 25.000 euros per parcel·la. Jo no sé d’on ha sortit tot això, però no és veritat que les quantitats que s’hagin de pagar per parcel·la siguin les que diuen els intoxicadors, ja que el projecte de reparcel·lació, que és el que marca les quantitats a pagar, i que ja està a la seva recta final, en cap moment assenyalarà aquests preus. Tot dependrà de la edificabilitat de les parcel·les, però que tothom tingui clar, i el que dic és una percepció meva, que un cop s’acabi l’obra d’urbanització de can Canyamars, les mitjanes per parcel·la se’n poden anar pels voltants dels 15 als 18 mil euros.

Però, per què aquest moviment en aquestes dates?

Jo ho tinc molt clar, darrera hi ha el promotor de can Canyamars. Segons em consta, una de les persones més visibles d’aquest moviment intoxicador és o ha sigut un soci molt proper als interessos del promotor de la urbanització.

Això, per què? Doncs molt senzill, el promotor de la urbanització de can Canyamars encara té del 20 al 25 per cent de propietat a la urbanització i, evidentment, hauria de pagar aquest percentatge de l’obra d’urbanització i estem parlant de molts cents mils euros.

Ara tothom s’atreveix a dir la seva. Fins i tot Iniciativa diu que amb diner públic pagarà el 50% de les obres d’urbanització d’un sector privat. Dic privat, perquè encara no està recepcionat per l’Ajuntament. Què diran els veïns de can Massuet del Far que durant molts anys van haver de pagar la PTA./pam per poder acabar les obres, perquè l’Ajuntament recepcionés la urbanització, o qualsevol promotor particular que vulgui recepcionar una Unitat d’Actuació com la de can Canyamars.

La polèmica està servida, però que tothom tingui molt clar que hi ha un únic camí i aquest és el que ha marcat l’Ajuntament de Dosrius. Amb petites variants cap a un costat o cap a l’altre, se’n pot fer de més o de menys, però anem en compte a l’hora de defensar interessos particulars o polítics, amb fins electorals.

No hay comentarios: