15 marzo 2007

ARA FA TRES ANYS QUE...

Aquests dies fa tres anys que l’esquerra espanyola estava mobilitzada. Mobilitzada arran de les mentides del Partit Popular. En som conscients que la dreta no té escrúpols a l’hora de dir el que li convé per anar bé ella, però el que va passar arran dels terribles atemptats de l’11 de març va ser una cosa inaguantable.

Per aquest motiu, les manifestacions que es varen produir per dir PROU, varen ser dignes de recordar. No oblidaré mai la trobada que vàrem fer a la plaça de l’Ajuntament, portant espelmes i deixant-les enceses fins que es consumís tota la cera. Espelmes, flors, sentiments de ràbia, però un clam unànime: PROU MENTIDES.

Ara el PP vol tornar a imitar el que va passar ara fa tres anys. Amb les seves grans mentides ha mobilitzat les espanyes. Per què? Pel simple fet de fer complir la llei, cosa que repetidament havien practicat els governs de PP excarcerant persones que, segons tots els informes metges, els perillava la seva vida.

No entraré a debatre el tema sobre De Juana Chaos, però sí que ho hem de veure d’una manera global, ja que per aquest cas s’ha fet aquesta mobilització, com si es tractés d’una manifestació política pel descontentament d’un partit polític per no haver paït encara la derrota electoral.

El problema que hi veig en tota aquesta demagògia és que encara tenen més de 9 milions de vots.

No es pot baixar la guàrdia. Cal explicar a les persones que no viuen amb intensitat la política, la història d’aquest país. Història de molta repressió, amb moltes llibertats privades anys enrere, que no podem oblidar.

No hay comentarios: