01 marzo 2007

QUAN ES TÉ RESPONSABILITAT DE DIRIGIR

L’altre dia, el president d’un Òrgan decisori d’una empresa, va suggerir a tots els membres que en formem part, un canvi de direcció d’aquesta, és a dir, ens va proposar canviar l’actual gerent.

I va haver unanimitat en tots els membres del consell d’administració per un raonament molt senzill, i és que, quan tens la responsabilitat de dirigir, és molt important que les persones que han d’executar les teves polítiques i/o les decisions, siguin de la màxima confiança, i això no vol dir que tècnicament puguin ser més o menys qualificats.

Crec que el principi elemental de confiança el dóna aquella química que té cadascú i que es transmet només amb una mirada i, allà on hi ha aquesta química, es genera confiança.

Considero que això és vital per a la gent que constantment obren camins i horitzons nous, doncs per molt preparats que estiguin els tècnics sinó hi ha confiança no es pot avançar i, si a sobre et trobes què la persona està molt ben preparada, ja és allò que es diu que un més un fan colla.

Explico això perquè moltes vegades et planteges que és més important, una persona amb grans currículums i experiència o una altra que tingui molta il·lusió i que es comparteixen valors, objectius i plantejaments en comú. Doncs jo em decantaria sempre per la segona opció, ja que en aquesta societat tant canviant i amb tanta necessitat de millorar, la confiança és vital.

No hay comentarios: