06 marzo 2007

JA COMENCEN A HAVER-HI MOVIMENTS DE CARA A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS

Falten poc més de 80 dies per a les properes eleccions municipals. Són les nostres de debò. Les que el poble ha de decidir qui vol que el representi a l’Ajuntament durant els propers quatre anys.

Amb això dic molt, ja que s’escollirà a qui administra els teus impostos, a qui tens com a referent en cas de necessitar l’administració pública, a qui defensa els teus interessos, a qui pensa amb els serveis que directament et dóna l’administració del teu municipi. En definitiva, el dia 27 es decidirà molt sobre el nostre Ajuntament.

Ja comencen a haver-hi moviments. Fa uns dies, en el mercat municipal ja es va presentar a la població el partit Humanista. Convergència i Unió ja passeja el seu cap de llista pels actes que es fan al nostre municipi. Segons informació, Progrés Municipal ja ha triat el seu cap de llista, així com també el PP, que dissabte passat el va presentar.

El PSC presentarà el seu cap de llista el dia 17 de març. Cal veure què farà el CUP. Per les informacions que em van arribant, hi ha possibilitats que es presenti un partit anomenat Gent del Poble que, segons es comenta, és un partit que representa a Unió Democràtica.

Tot això són comentaris que potser fugiran molt de la realitat, realitat que serà efectiva el 25 d’abril, quan surtin publicades les llistes que es presentaran a les properes eleccions municipals. Tot i això, el que està clar és que en aquestes properes eleccions ens bellugarem entre 6 i 7 candidatures. Una xifra històrica al nostre municipi.

A mi que m’apassiona la política municipal, crec que durant la preparació d’unes eleccions municipals és el moment àlgic per escoltar propostes, per sentir plantejaments, per veure la gent al carrer, en contacte amb la població. És un moment apassionant, perquè hi ha molta gent que pensa en positiu per al nostre municipi, i això sempre és bo.

Espero que aquesta campanya electoral sigui enriquidora per als interessos de tothom i que el poble triï a qui millor defensi la convivència i qualitat de vida de la població.

No hay comentarios: