03 marzo 2007

LES OBRES DE LA ROTONDA DEL VITXÍ JA ESTAN A LA RECTA FINAL


El maleït stop del Vitxi té els dies comptats. Com tothom pot veure, ja comencen a haver-hi moviments seriosos per a la construcció de la rotonda.

Es tracta d’una obra que puja uns 500.000 euros, pagada íntegrament pel sector privat. Això ha estat fruit d’unes negociacions molt dures, que van tenir lloc entre el 2001 i el 2003, amb l’antic propietari majoritari de la zona de la Bomba. Vam estar més de dos anys per treure de la promoció de la Bomba, les màximes inversions possibles per al municipi de Dosrius.

Com alcalde em dóna molta satisfacció quan veig que hi ha inversions que beneficien molt directament la població, com pot ser aquesta rotonda o la construcció del dipòsit situat a la pujada de can Massuet del Far, ja que ens hem convertir amb el municipi del Maresme que té més reserves d’aigua en cas que es talli el subministrament. Aquest dipòsit ha estat pagat íntegrament per Aigües Ter-Llobregat, amb un cost d’uns 950.000 euros. Per tant, les arques municipals, en definitiva la nostra població, no hi ha hagut de posar ni un sol euro.

Tornant a la rotonda del Vitxi, quines ganes tinc de no haver de fer aquest stop tan estrany i tan incòmode!

No hay comentarios: