26 marzo 2007

QUANTES OBRES TENIM ACTUALMENT AL MINICIPI QUE SÓN D'INTERÈS GENERAL?

Ara que tinc una estona, vull fer un relat, tan sols per a mi mateix, de totes les obres que estan en aquests moments en dansa al nostre municipi i que afecten, directament, la col·lectivitat i, per les quals, des de l’Ajuntament estem vetllant.

La més important és la construcció de la nova carretera entre Dosrius i l’autovia de Mataró a Granollers, que esperem que, com va dir el conseller, per Sant Joan estigui del tot acabada.

A una zona d’equipaments del polígon industrial s’està construint la nova gossera municipal que, segons els nostres càlculs, a finals d’abril pot entrar en funcionament.

S’està construint la rotonda del Vitxi, que per al mes de juliol ja ha d’estar del tot acabada.

Al setembre entrarà en funcionament la segona escola de primària, provisionalment en aules prefabricades.

El projecte de l’escola bressol està a exposició pública i espero que un cop s’hagi aprovat ja puguem iniciar el procés de licitació.

S’acaba d’adjudicar l’obra d’asfaltat dels carrers de can Massuet del Far a una empresa que, pels diners pressupostats, uns 90.000 euros, ens asfaltaran uns 10.800 m2 dels carrers principals.

L’obra de cobertura de la pista esportiva de can Massuet del Far ja s’ha iniciat, els paletes ja hi estan treballant.

Ja s’han obert les pliques per a la neteja de les franges perimetrals de can Massuet del Far, de can Canyamars i de can Figueres. Això significa la neteja de 25 metres de franja perimetral a tot l’entorn de les esmentades urbanitzacions. Esperem que durant el proper estiu ja estiguin enllestides.

Ja s’està fent la 2a fase del pavelló de Canyamars.

S’estan netejant les rieres des de el Pou de Glaç fins a ca l’Estapé, des de Dosrius fins a la font del Sot i des de la connexió de les dues rieres a Dosrius, fins a uns 200 metres riera avall en direcció Argentona.

Ja s’han obert les pliques per adjudicar el projecte que ha de portar les aigües residuals de Canyamars fins al nucli de Dosrius, per connectar al col·lector general. Espero que durant aquest estiu no sentim més pudors i que no hi hagi més contaminació a la depuradora de Canyamars, perquè l’obra ja estarà realitzada.

Suposo que me’n deixo alguna, però en principi són aquestes les obres que constantment estic visitant.

No hay comentarios: