28 marzo 2007

LA RESPONSABILITAT DEL PSC

Entenc i veig el Partit dels Socialistes de Catalunya com un partit polític que té ben encaminats tots els afers que afecten les persones i, sobretot, els té encaminats d’una manera equilibrada. Què vull dir amb això?

Ara és l’hora que surtin moltes propostes polítiques visualitzades en plataformes, o candidatures per a les properes eleccions municipals.

Pel que estic veient, tothom s’especialitza en un tema, per a uns serà el catalanisme, per a altres el tema ambiental, un altre s’especialitzarà en un sector molt concret de la població, perquè entendrà que electoralment li és rendible, ...

Però que tothom tingui molt clar que hi ha molts fronts oberts per donar serveis a les persones i per cobrir les necessitats de tota la població.

S’ha de tenir vocació de govern i estic convençut que el PSC, actualment, al municipi de Dosrius i, fins i tot, a l’àmbit de Catalunya, és el que pot garantir més l’equilibri, amb la finalitat de cobrir tots els serveis de la gran diversitat de població, així com també les necessitats d’aquesta població.

Per exemple, està molt bé la preservació de l’entorn natural, però també és necessari fer una carretera, ja que l’actual ens ha portat molts i molts disgustos greus. Això sí, fer una carretera amb les garanties de la revegetació de tot el seu entorn.

Un altre exemple, està molt bé pensar en la urbanització de can Canyamars, però l’Ajuntament ha de pensar en la sanitat, en l’ensenyament, en la seguretat, en la neteja dels carrers i no pot destinar tot l’esforç econòmic de la població en un sol tema.

No hay comentarios: